هلدینگ دکا، از وزارت صمت مجوز 3PL دریافت کرد

هلدینگ دکا پروانه فعالیت شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات لجستیکی طرف سوم (3PL) را از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) دریافت کرد. براساس اعلام روابط‌عمومی این مجموعه، مجوز 3PL در زمینه ارائه خدمات نوین لجستیکی صادر شده و ظرفیت‌های هلدینگ دکا را در ارائه خدمات جامع به مشتریان و صاحبان کسب‌وکارها تقویت می‌کند.

مدیرعامل هلدینگ دکا در رابطه با دریافت این مجوز گفت: «هلدینگ دکا با کسب این پروانه فعالیت می‌تواند واسطه‌ای لجستیکی میان تولیدکنندگان و مشتریان آن‌ها باشد و به عنوان طرف سوم، خدمات انبارداری، حمل‌ونقل و لجستیک را به کسب‌وکارهای مختلف ارائه دهد.»

هومن پشنگیان خاطر نشان کرد که این موفقیت در حالی به دست آمده که تنها دو سال از آغاز فعالیت هلدینگ دکا می‌گذرد. او دریافت این مجوز را نشان‌دهنده سرعت رشد و توسعه این مجموعه دانست و افزود: «3PL مخفف کلمات third-party logistics provider به معنای لجستیک شخص ثالث یا طرف سوم است. شرکت‌های لجستیکی طرف سوم، شرکت‌هایی هستند که خدمات لجستیکی را به یک شرکت تولیدی ارائه می‌کنند و درواقع یک کسب‌وکار یا تولیدکننده، نیازهای لجستیکی خود را برای توزیع محصول، مدیریت و برون‌سپاری فرآیندهای لجستیکی به یک شرکت 3PL می‌سپارد.»

هلدینگ دکا و مجوز 3pl

مدیرعامل هلدینگ دکا تاکید کرد: «افزایش فضای رقابتی کسب‌وکارها و کاهش حاشیه سود، باعث شده شرکت‌ها نیاز به خدمات لجستیکی متناسب با فعالیت‌های خود را احساس کنند. همچنین تخصصی شدن فعالیت‌های لجستیکی منجر شده کسب و کارها ترجیح دهند این خدمات را به شرکت‌های تخصصی واگذار کنند. هلدینگ دکا هم در مدل توسعه کسب و کاری خود با طراحی خدمات جامع و امکان ارایه آن به مشتریان متفاوت، قادر است تمامی مراحل زنجیره لجستیک شامل انبارداری، بسته‌بندی و توزیع را ارائه دهد.»

پشنگیان با اشاره به وضعیت صنعت لجستیک و اهمیت توسعه بازار در شرکت‌های لجستیکی افزود: «افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و انبارش، تغییر انتظارات مشتریان و توسعه کسب‌وکارهای آنلاین، ضرورت برون‌سپاری خدمات لجستیکی به شرکت‌های طرف سوم را افزایش داده و به همین دلیل نیاز به برون‌سپاری خدمات لجستیک به شرکت‌های طرف سوم بیشتر شده است. از این رو شرکت‌های لجستیکی هم باید انعطاف و گسترش بازار هدف را در خدمات لجستیکی خود در نظر بگیرند.»

مدیرعامل هلدینگ دکا در ادامه گفت: «هوم‌دلیوری که همان تحویل کالا در محل مصرف‌کننده است، خدمت و کسب‌وکار جدیدی در کشور است. در مواردی که ما مالک کالا نیستیم بلکه کالا را از شرکت‌های فروش دریافت کرده و انبارداری، نگهداری و تحویل در منزل مشتریان را بر عهده داریم نیز در حال ارائه خدمت جدیدی بودیم. بنابراین این موارد نیازمند دستورالعمل‌ها و مجوزهای جدید و متناسب با نوع خدمت بود. ابتدای امسال دستورالعمل لجستیک طرف سوم با پیگیری از وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایجاد شد. مستندات، مدارک مالکیتی ناوگان، اسناد مربوط به مراکز نگهداری کالاها و انبارها که با مالکیت دکا اداره می‌شد از سوی وزارت صمت، بررسی و در نهایت مجوز شرکت 3PL برای هلدینگ دکا صادر شد. از آن‌جا که کسب‌وکارهای نوین در ایران مانند سایر نقاط دنیا باید سرعت خود را متناسب با سرعت جهانی تنظیم کنند، بنابراین در گام اول باید قوانین و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های موجود برای ادامه حیات کسب‌وکارها، تدوین شود و سیستم دولتی هم باید خود را تطبیق داده و با سرعت ببشتری فرآیندها را تسهیل کند.»

تازه ترین های

با هدف توسعه خدمات لجستیک درون‌شهری

قیمت دستوری بلای جان کسب‌وکارهای لجستیک

مهناز علمایی، مدیرعامل شرکت اسپید و یکی از زنان کارآفرین این صنعت در حاشیه رویداد نوآوران لجستیک ایران، با نقل حمل گفت‌وگو کرد. اسپید یک شرکت کوریر سرویس ...